Samen bouwen aan innovatie, groei en ontwikkeling

SVR ondersteunt technische bedrijven bij het vinden van ervaren technische professionals. Hierbij staan wij voor kwaliteit. Om echt van betekenis te zijn, gaan wij graag een partnership aan. Hierbij leren wij het bedrijf goed kennen, zodat wij een verlengstuk van de organisatie kunnen zijn. SVR staat voor een persoonlijke, open en eerlijke benadering. Of jouw organisatie nu op zoek is naar een specialist, manager of directeur; bij SVR ben je hiervoor aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op
SVR staat voor een persoonlijke, open en eerlijke benadering. Of jouw organisatie nu op zoek is naar een starter, specialist, manager of directeur; bij SVR Eindhoven ben je aan het juiste adres voor elk wervingsvraagstuk!

Werving & Selectie / Interim

Is jouw organisatie op zoek naar vaste invulling van een vacature? Via SVR treedt een ervaren technische professional rechtstreeks in dienst. Wij zetten onze expertise graag in om de ideale kandidaat te vinden. Wil je iemand op interimbasis inzetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over wat SVR voor jouw wervingsvraagstuk kan betekenen? 

Neem contact met ons op
Hoogopgeleide technische professional rechtstreeks in dienst aantrekken? Wij zetten onze expertise graag in om de ideale kandidaat te vinden. Liever eerst detacheren of iemand op interim basis inzetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

ONZE FOCUSGEBIEDEN

Development & Engineering
Production Engineering